TMD serie COMMONRAIL

75pk / 95pk / 110pk BOSCH common-rail scheepsdieselmotoren
Timray heeft compacte en sterke common-rail scheepsdiesels in het assortiment voor de grotere pleziervaartuigen.
De 75pk / 95pk en 110pk Commonrail motoren hebben als basis een industiele korte slag dieselmotor met een BOSCH Commonrail injectiesysteem, turbo intercooler met EGR regeling.

 Indien u een TMD75CR of TMD95CR of TMD110CR motor wenst te installeren, adviseren wij om deze vooraf te reserveren, aangezien er grote belangstelling is naar dit type motoren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

TMD75CR / 4cil. 75pk

TMD95CR / 4cil. 95pk
v.a. 7.295,- v.a. 7.795,-

 

   

TMD110CR / 4cil. 110pk

 
v.a. 8.295,-  
 
   
   
 
 
 

 

 
 
 


Door het gebruik van solide en betrouwbare dieselmotoren zijn de Timray scheepsdieselmotoren betrouwbare voortstuwingsmotoren voor uw boot. Oorspronkelijk zijn deze motoren ontworpen voor zwaar en langdurig gebruik met een eenvoudige bediening en minimaal onderhoud. Hierdoor zijn de door TIMRAY gemariniseerde scheepsdieselmotoren een kwalitatief en betrouwbaar product. Elk jaar groeit het aantal tevreden klanten die dit ook als zodanig ervaren. Het groeiend aantal positieve reacties en het feit dat de motoren eigenlijk veel zwaardere functies kunnen uitvoeren dan ze als scheepsdiesel moeten uitvoeren, heeft TIMRAY doen besluiten om naast de wettelijke 2 jaar garantie, een toevoeging op de garantie van alle motoren te geven en deze uit te breiden tot vijf jaar. Hierdoor geeft Timray nog meer zekerheid en vertrouwen voor een betaalbare scheepsmotor die vanzelfsprekend ook aan de laatste Europese richtlijnen voor de pleziervaart voldoen.