Bewezen kwalitatieve en toch voordelig geprijsde
scheepsdieselmotoren


Is uw dieselmotor aan revisie of vervanging toe? TIMRAY marine diesel biedt sinds 2005 u een betrouwbaar en betaalbaar alternatief. Timray Marine Diesel BV is het adres waar u een nieuwe kwalitatieve en voordelige scheepsdieselmotor kunt aanschaffen die past bij uw boot zodat u volop kunt (blijven) genieten van de maximale prestatie van uw schip zonder daarvoor teveel te betalen.

BEURZEN
 Boot Holland beurs in Leeuwarden 6 t/m 10 maart 2024


standnr. 3042 (bij de doorgang tussen de Keltenhal en de Saksenhal)
klik hier
voor de exacte locatie van onze stand:
(gratis kaarten? bel of mail ons voor de mogelijkheden)


Door het gebruik van solide basismotoren hebben de Timray scheepsdieselmotoren inmiddels wel bewezen betrouwbare voortstuwingsmotoren voor de pleziervaart te zijn. Oorspronkelijk zijn deze motoren ontworpen voor zwaar en langdurig gebruik met een eenvoudige bediening en minimaal onderhoud. In de afgelopen decennia zijn honderden TIMRAY motoren in gebruik genomen door evenzoveel tevreden gebruikers. Een greep uit deze tevreden gebruikers vindt u terug op onze site bij de
Referenties. Wilt u een ingebouwde motor bekijken bij u in de buurt? Er is vast een TIMRAY eigenaar in uw omgeving die zijn ervaring graag met u wil delen. Wij kunnen u met deze in contact brengen zodat u dit zelf direct van de gebruikers kan horen.

75pk / 95pk / 110pk BOSCH common-rail scheepsdieselmotoren

Timray blijft doorontwikkelen en heeft compacte en sterke common-rail scheepsdiesels beschikbaar.

klik op deze link of op de motor voor nadere infomatie

Huidige keerkoppeling nog goed?
Timray heeft ook adaptoren om uw huidige keerkoppeling achter een Timray motor te bouwen. Enkele voorbeelden ziet u hieronder. Natuurlijk kunnen wij ook de onderstaande keerkoppelingen nieuw leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

VOLVO S110 en S120 saildrive adaptor.
Bouw uw bestaande VOLVO S110 of S120 saildrive aan een Timray motor met de TIMRAY saildriveadaptor

 


Naast de al bekende motoren uit de TMD-serie hebben wij korte slag scheepsdiesel-motoren met een Mitsubishi dieselmotor als basis in ons assortiment zodat u bij ons nog meer keuze heeft en er dus altijd een betaalbare motor is die bij uw situatie past!

 

 

 

 

bestel hier uw onderhouds- en service producten via onze webwinkel
Nu keuze uit 2 merken keerkoppelingen op TMD-serie

  Bij Timray
kunt u ook terecht voor zeer scherp geprijsde installatieproducten & onder-delen van van de hiernaast vermelde bedrijven & producten.


klik hier voor meer......


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

   

 

 

Aan de informatie die getoond is op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.